REDCIRCLE INDUSTRY


REDCIRCLE Specials & Maakdelen


Hieronder enkele REDCIRCLE-producten uit ons assortiment om u een indruk te geven.


Special Products bij Ferrofast Bevestigingstechniek


Naast een breed pakket standaard bevestigingsmaterialen is Ferrofast al ruim 20 jaar gespecialiseerd in maatwerk producten.

De specials en maakdelen worden onder ons huismerk REDCIRCLE aangeboden. Een product volgens klantspecificatie wordt door ons met uitgebreide zorg behandeld. Van offerte tot aan de levering blijven wij in nauw contact met u als klant.

Door middel van een stappenplan worden de specials specifiek afgestemd op uw wensen en komen we tot een kostenefficiënte oplossing. Hierbij komt onze jarenlange ervaring in de outsourcementwereld goed van pas. Op deze manier heeft u geen omkijken naar producten die speciaal voor u geproduceerd moeten worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om REDCIRCLE te gebruiken in combinatie met ons TOP SYSTEM. Wij zorgen er dan voor dat uw 'special' altijd bij u op voorraad ligt. Neem contact met ons op indien u interesse of vragen heeft over onze specials en maakdelen.
 

REDCIRCLE in vijf stappen


     
Om het proces van onze REDCIRCLE specials- en maakdelen zo overzichtelijk mogelijk te maken voor u als klant, hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Belangrijke pijlers van dit stappenplan zijn: een gestroomlijnd procesproducten van hoogwaardige kwaliteit en intensief contact met de klant tijdens het proces.