C-parts management >    /   TWO-BIN/KANBAN >    /    Uitbreiding assortiment >    /    Access Online >    /    Electronic Data Interchange >


Management Tool: Access Online


Op ieder moment van de dag inzicht in uw productinformatie
 

Naast dat Ferrofast ervoor zorgt dat u zonder omkijken naar de voorraad van uw c-artikelen kunt produceren, hebben wij ook een management tool ontwikkeld. Deze Access Online tool zorgt voor extra inzicht in de producten die bij u in het assortiment zitten en is een aanvulling op het
TOP SYSTEM waarmee u online, op ieder moment van de dag, de gegevens van uw eigen artikelen kunt bekijken. Zo vindt u naast de productgegevens ook meer specifieke gegevens zoals uw eigen artikelnummer, bakvulling en de locatie van de bak binnen uw bedrijf. Ook kunt u afnamen en locatieoverzichten downloaden waardoor een stukje administratie uit handen genomen wordt door Ferrofast.


Klanten die gebruik maken van het TWO-BIN systeem kunnen online inloggen en de artikelen inzien die ze zelf gebruiken. Deze artikelen bevatten uitgebreide informatie zoals:
  • Uw artikelcode maar ook onze artikelcode voor heldere onderlinge communicatie
  • Een uitgebreide omschrijving van het artikel (van zowel u als van ons)
  • De locatie van het artikel binnen uw organisatie (sommige artikelen kunnen 3 of 4x op verschillende plaatsen in het productieproces staan)
  • De hoogte van de bak vulling
  • De mogelijkheid tot het downloaden van een Excel bestand met een totaal overzicht van alle artikelen van de klant
  • De mogelijkheid om een overzicht te downloaden met de afnamehistorie en hoeveelheden van het afgelopen jaar.
 

Uitleg Access Online

De afbeeldingen hieronder geven een indicatie van de persoonlijke gegevens die u als Top System klant kunt inzien. Alle producten die door u geselecteerd zijn krijgen een plaats in deze tool waardoor u snel en gemakkelijk een overzicht krijgt van de gewenste informatie. 
Deze tool geeft u de mogelijkheid om snel te navigeren tussen de verschillende producten en geeft per product aan op welke locatie het zich bevindt binnen uw organisatie. Eventuele toevoegingen en aanpassingen worden regelmatig doorgevoerd zodat u zelf inzicht heeft leveringen en het door u gekozen assortiment. Mede dankzij het makkelijke scroll en kleuren systeem hoeft u niet lang te zoeken naar het gewenste artikel.