C-parts management >    /   TWO-BIN/KANBAN >    /    Uitbreiding assortiment >    /    Access Online >    /    Electronic Data Interchange >


Uitbreiding assortiment


Een optimale voorraad van specials, merk- en standaard artikelen

 

Om het productieproces nog verder te optimaliseren heeft u bij Ferrofast de mogelijkheid om uw standaard assortiment aan C-artikelen uit te breiden met uw special products. Deze Specials worden wanneer geïntegreerd in het Top System net zo behandeld als uw standaard bevestigingsmaterialen.

Dit houdt in dat Ferrofast ervoor zorgt dat u constant kunt produceren zonder dat u enige omkijk heeft naar de voorraad van deze special products. Bij het integreren van Redcircle in het Top System wordt op de eerste plaats rekening gehouden met de kwaliteitseisen van de klant. Ferrofast hecht veel waarde aan kwaliteit en beschikt over een breed netwerk aan gekwalificeerde producenten uit zowel Europa als Azië. Dankzij onze jarenlange ervaring met wereld outsourcement worden er goede relaties onderhouden met producenten en leveranciers overal ter wereld. Hierbij gelden persoonlijke bezoeken en inspecties als een belangrijk kenmerk bij het nakomen van de kwaliteitseisen.
 

Leverbare merken:

Naast het uitbreiden van het assortiment met specials bieden wij ook de mogelijkheid om merkartikelen te combineren in het Top System. Hierbij worden merkartikelen op een zo kostenefficiënte manier ingekocht en bij u aan de productielijn geleverd. Hierboven vindt u een greep uit de merken die wij kunnen leveren.
Kijk voor meer informatie over de uitbreiding van het assortiment in de PDF: Uitbreiding