Over ons


Wie we zijn
Ferro Fast is een multifunctionele handelsonderneming in de bevestigingstechniek en tegelijkertijd een outsourcingspartner voor special products. Wij opereren vanuit ons hoofdkantoor in Someren, gelegen in de regio Zuidoost-Brabant. Binnen onze organisatie werken 40 medewerkers, actief op onze verschillende afdelingen: inkoop, verkoop, logistiek, kwaliteit en administratie. Sinds de oprichting in 1995 is het assortiment inmiddels uitgegroeid naar meer dan 100.000 kwaliteitsartikelen.Wat we doen
We richten ons op drie strategische pijlers: standaard bevestigingstechniek, special products en het voorraadbeheer ervan. Hierbij richten we ons voornamelijk op de Europese markt binnen de techniek, productie en bouw.

Bij de standaard bevestigingstechniek moet u denken aan producten zoals bouten, moeren, ringen, schroeven en vele andere soorten ijzer- en metaalwaren. Ferro Fast is importeur van deze producten en verkoopt deze veelal onder het merk Redcircle Industries.

De inkoop van special products is een dienst die veel relaties na de ontwikkeling ervan graag bij Ferro Fast onderbrengt. Ferro Fast beschikt over een uitgebreid netwerk van producenten van zowel binnen als buiten Europa waardoor we altijd een passende aanbieding kunnen maken.

Deze delen en aanverwante producten kunnen wij aan u leveren op basis van twee verschillende signalen. De eerste is door ons een bestelling toe te sturen, afhankelijk van uw bedrijfsvoering kan dit zowel voorraad als project gestuurd zijn. Gebruikt u veelal dezelfde producten op dezelfde locatie kunt u het voorraadbeheer van deze producten ook aan Ferro Fast uitbesteden, wat we aanbieden onder de dienst TOP-SYSTEM.


"Wereldwijd zoeken we naar de beste oplossingen en ontwikkelen, kopen en voorzien we onze klanten van een breed scala aan kwaliteitsproducten"

De wensen van de klant staan hierin centraal en samen wordt er naar de beste oplossing gezocht voor logistieke vraagstukken. Tevens hebben wij door onze ligging in Zuidoost-Brabant een goede verbinding met België, Duitsland en de rest van Nederland. Dit biedt een geografisch voordeel om onze klanten snel te kunnen bedienen.

Kernwaarden

Kwaliteitsbeleid
Voor Ferro Fast betekent kwaliteit: alle wensen van de markt en van onze klanten vervullen. En dat niet alleen met betrekking tot onze producten, maar op alle gebieden van ons ondernemerschap. Alle medewerkers van onze onderneming stellen zich dan ook ten doel te allen tijde maximaal te presteren en de hoogst haalbare kwaliteit te garanderen.