Over ons


Wie we zijn
Ferrofast is een multifunctionele handelsonderneming in de bevestigingstechniek en tegelijkertijd een outsourcingspartner voor special products. Wij opereren vanuit ons hoofdkantoor in Someren, gelegen in de regio Zuidoost-Brabant. Binnen onze organisatie werken 40 medewerkers, actief op onze verschillende afdelingen: administratie, inkoop, kwaliteitsmanagement, logistiek en verkoop. Sinds de oprichting in 1995 is het assortiment inmiddels uitgegroeid naar meer dan 100.000 kwaliteitsartikelen.Wat we doen
Wij richten ons op drie strategische pijlers: standaard bevestigingstechniek, het voorraadbeheer van C-parts en de inkoop van special products.  Bij de standaard bevestigingstechniek en C-parts kunt u denken aan producten zoals: ringen, bouten, schroeven, lagers, klemmen en allerlei soorten ijzer- en metaalwaren. 

Door onze jarenlange ervaring en contacten in het Verre Oosten vormt de inkoop van special products een steeds belangrijker onderdeel van het assortiment. Vandaar dat wij naast diverse bevestigings- en merkproducten ook specials en maakdelen aanbieden. Deze specials en maakdelen vallen onder ons huismerk REDCIRCLE. De export van onze strategische pijlers richt zich voornamelijk op de Europese markt in de technologie, chemie, bouwsector, metaalsector, automotive, voedingsindustrie en de agrarische sector.

"Wereldwijd zoeken we naar de beste oplossingen en ontwikkelen, kopen en voorzien we onze klanten van een breed scala aan kwaliteitsproducten"

De wensen van de klant staan hierin centraal en samen wordt er naar de beste oplossing gezocht voor logistieke vraagstukken. Tevens hebben wij door onze ligging in Zuidoost-Brabant een goede verbinding met België, Duitsland en de rest van Nederland. Dit biedt een geografisch voordeel om onze klanten snel te kunnen bedienen.

Kernwaarden

Kwaliteitsbeleid
Voor Ferrofast betekent kwaliteit: alle wensen van de markt en van onze klanten vervullen en dat niet alleen met betrekking tot onze producten, maar op alle gebieden van ons ondernemerschap. Alle medewerkers van onze onderneming stellen zich dan ook ten doel te allen tijde maximaal te presteren en de hoogst haalbare kwaliteit te garanderen.