• 1 -
  • 2 -
  • 3 -

Project orders


Losse orders – Naast leveringen via het TOP-SYSTEM kan Ferro Fast u ook van dienst zijn met losse orders. Voorraad orders zijn uitermate geschikt als u uw eigen voorraad van bevestigingsmaterialen aanhoudt. Als er binnen uw organisatie veel projectmatig wordt gewerkt bieden project orders een goede oplossing.
 
Project orders zijn samengestelde orders die het complete pakket bevestigingsmaterialen bevatten voor een bepaald project. Ferro Fast weegt de bestelde artikelen af in de door u bepaalde hoeveelheden zodat u tijdens het project niks tekort komt en na het project niet met een hoop overschot zit. Daarnaast labelen wij alle bestelde artikelen met voor u relevante informatie en eventueel uw logo en verpakken wij deze in colli’s die ook gelabeld worden met uw referenties. Het grote voordeel van een projectorder is dat u geen voorraadkosten heeft. U plant een project in op een bepaalde datum en wij zorgen ervoor dat de benodigde bevestigingstechniek Just-In-Time bij u arriveert.
 
Ook zijn er nog een aantal andere besparingen mogelijk: U kunt uw opslagruimte reduceren. Verder beperkt u inkoopkosten doordat u geen volle verpakkingen hoeft af te nemen. Dit bespaart een hoop artikelen die na één keer gebruik ‘op de plank’ blijven liggen. Daarnaast bespaard u op uw personeel doordat er bijvoorbeeld intern geen orderverzamelaar meer nodig is voor bevestigingsmateriaal. Tenslotte is er de mogelijkheid uw IT via
E.D.I. te koppelen aan Ferrofast om optimale gegevensuitwisseling mogelijk te maken.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!