Supply Chain Management


TOP SYSTEM: TWO-BIN

Bij Ferro Fast richten we ons op drie strategische pijlers: de standaard bevestigingstechniek, het voorraad beheer van C-Parts en op de inkoop van special products. Wij streven naar kwaliteit en efficiëntie, daarom hebben wij ons eigen TWO-BIN concept TOP SYSTEM opgezet om optimaal aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. De basis van dit concept is een Kanban systeem en biedt een goede oplossing voor uw interne logistieke vraagstukken. Het voordeel van dit TWO-BIN systeem is dat het voorraadbeheer omtrent bevestigingsmaterialen door ons uit handen wordt genomen, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Losse orders

Naast leveringen via het TOP-SYSTEM kan Ferro Fast u ook van dienst zijn met losse orders. Voorraad orders zijn uitermate geschikt als u zelf voorraad van bevestigingsmaterialen aanhoudt. Als er binnen uw organisatie veel projectmatig wordt gewerkt bieden project orders een goede oplossing.

Lees meer over voorraad orders
Lees meer over project orders


Uitbreiding assortiment

Als uitbreiding op het standaard assortiment aan c-artikelen dat u bij ons afneemt bieden wij, onder de naam REDCIRCLE, de mogelijkheid om uw pakket uit te breiden met special products. Ferro Fast kan dan de complete Supply Chain van deze producten overnemen. U levert de tekening met specificaties en kwaliteitseisen bij ons aan en wij gaan binnen ons netwerk op zoek naar de meest geschikte producent.

Lees meer


Electronic Data Interchange

EDI staat voor Electronic Data Interchange, het elektronisch uitwisselen van gegevens. In de praktijk gaat EDI verder dan het sturen van een e-mail, wat natuurlijk ook het elektronisch uitwisselen van gegevens is. De term EDI wordt gebruikt voor het koppelen van het computersysteem van de klant aan het computersysteem van de leverancier. Deze koppeling wordt vooral gebruikt voor het uitwisselen van bedrijfsdocumenten zoals bestelinformatie, orders en facturen.

Lees meer