Diensten


TOP-SYSTEM Voorraadbeheer

We streven naar kwaliteit en efficiëntie, daarom hebben wij ons eigen TWO-BIN concept TOP-SYSTEM opgezet om optimaal aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. De basis van dit concept is een Kanban systeem en kan dienen als oplossing voor uw interne logistieke vraagstukken. Uw winst bij deze aanlevermethode is dat het voorraadbeheer omtrent bevestigingsmaterialen geheel door ons uit handen wordt genomen, zodat u zich kunt richten op uw core business.

TOP-SYSTEM TWO-BIN
TOP-SYSTEM Scanner
TOP-SYSTEM RFID


Losse orders

Naast leveringen via het TOP-SYSTEM kan Ferro Fast u ook van dienst zijn met uw gangbare bestellingen. Wij bieden hierin twee oplossingen aan afhankelijk van de werkwijze binnen uw organisatie. Voorraad bestellingen zijn uitermate geschikt als u zelf voorraad van bevestigingsmaterialen aanhoudt. Als er binnen uw organisatie veel projectmatig wordt gewerkt bieden project bestellingen een goede oplossing.

Lees meer over voorraad bestellingen
Lees meer over project bestellingen


Assembly en kitting

Specials en maakdelen worden onder ons huismerk REDCIRCLE aangeboden. Het samenstellen van producten en bevestigingssets vormen hier een onderdeel van en kunnen specifiek voor u op maat worden aangeboden. Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring met het leveren van maatwerk. U stuurt ons uw specificatie toe en wij gaan aan de slag om het perfect samengestelde product af te leveren.

Lees meer


Uitbreiding assortiment

Als uitbreiding op het bevestigingsmaterialen pakket dat u bij ons afneemt bieden wij als aanvulling hierop ook diverse andere pakketten aan. Denk hierbij aan (verspanings)gereedschappen, elektronische componenten, technische sprays en verfbenodigdheden. Ook toepasbaar binnen TOP-SYSTEM.

Lees meer