Management Tool: Access Online


Op ieder moment van de dag inzicht in uw productinformatie
 

Naast dat Ferro Fast ervoor zorgt dat u zonder omkijken naar de voorraad van uw c-artikelen  kunt produceren, hebben wij ook een management tool ontwikkeld: Access Online. Deze tool zorgt voor extra inzicht in de producten die bij u in het assortiment zitten en is een aanvulling op het T OP SYSTEM waarmee u online, op ieder moment van de dag, de gegevens van uw eigen artikelen kunt bekijken. Zo vindt u naast de productgegevens ook meer specifieke gegevens zoals uw eigen artikelnummer, bakvulling en de locatie van de bak binnen uw bedrijf. Ook kunt u afnamen en locatieoverzichten downloaden waardoor een stukje administratie uit handen genomen wordt door Ferro Fast.


Klanten die gebruik maken van het TWO-BIN systeem kunnen online inloggen en de artikelen inzien die ze zelf gebruiken. Deze artikelen bevatten uitgebreide informatie zoals:
  • Uw eigen artikelcode;
  • De artikelcode van Ferro Fast;
  • Een uitgebreide omschrijving van het artikel (van zowel u als van ons);
  • De locatie(s) van het artikel binnen uw organisatie;
  • De hoogte van de bak vulling;
  • De mogelijkheid tot het downloaden van een Excel bestand met een totaal overzicht van alle artikelen die u bij ons afneemt;
  • De mogelijkheid om een overzicht te downloaden van de afnamehistorie.
 

Indruk Access Online

De afbeelding hieronder geven een indruk van de gegevens die u als TOP SYSTEM klant kunt inzien.
Acces online geeft u de mogelijkheid om snel te navigeren tussen de verschillende producten en geeft per product aan op welke locatie het zich bevindt binnen uw organisatie. Eventuele toevoegingen en aanpassingen worden regelmatig doorgevoerd zodat u zelf inzicht heeft in uw leveringen en het door u gekozen assortiment.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!