TOP-SYSTEM Plus


De Plus vorm van TOP-SYSTEM is het meest geschikt voor bedrijven met een hoge omloopsnelheid van bevestigingsmateriaal. Het compleet ontzorgen van de klant op het gebied van bevestigingstechniek, zodat die zich kan focussen op de core business, staat centraal bij TOP-SYSTEM Plus. Het werkt als volgt:
 
  1. U geeft uw artikelcodes door van de bevestigingsmaterialen die u in het TWO-BIN systeem wilt opnemen. Heeft u geen artikelcodes voor bevestigingsmaterialen? Dan geeft u de productomschrijvingen door en verzorgt Ferrofast de codering.
  2. Deze codes worden door ons gekoppeld aan de artikelcodes van Ferro Fast.
  3. U bepaalt zelf de bakinhoud per artikel of Ferro Fast kan het optimale aantal bepalen en aanpassen aan de hand van het verbruikspatroon.
  4. Ferro Fast komt bij uw bedrijf langs om de stellingen te installeren op de plekken die u wenst.
  5. De bakken worden door Ferrofast geassembleerd, gevuld aangeleverd, en door ons in de stellingen geplaatst.
  6. Voor het navullen komt een vertrouwde chauffeur langs op afgesproken leverdagen om volle bakken in de stellingen te plaatsen en lege mee naar Ferro Fast te nemen.

Het grootste voordeel van TOP-SYSTEM Plus is het volledig ontzorgen van de klant op het gebied van bevestigingstechniek. Ferro Fast levert, monteert en beheert de stellingen en bakken in uw TWO-BIN systeem. Verder kan Ferrofast met u de optimale bakinhoud bepalen en zorgen we voor het hervullen van de bakken zodat u nooit zonder voorraad komt te zitten. Het systeem kan toegepast worden op een centrale locatie maar ook per productielijn of werkplek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!