TOP-SYSTEM RFID


Ferro Fast biedt ook een vorm van het TWO-BIN systeem aan dat werkt met RFID technologie. Met TOP-SYSTEM RFID wij nog sneller op de hoogte van uw behoeften, dit maakt het uitermate geschikt voor klanten met een zeer hoge omloopsnelheid in bevestigingsmateriaal.  We kunnen u zo volledig ontzorgen op het gebied van bevestigingstechniek.
Het werkt als volgt:
  1. U geeft uw artikelcodes door van de bevestigingsmaterialen die u in het TWO-BIN systeem wilt opnemen. Heeft u geen artikelcodes voor bevestigingsmaterialen? Dan geeft u de productomschrijvingen door en verzorgt Ferro Fast de codering.
  2. Uw artikelcodes worden door ons gekoppeld aan de artikelcodes van Ferro Fast.
  3. U bepaalt zelf de bakinhoud per artikel of Ferrofast kan het optimale aantal bepalen en aanpassen aan de hand van het verbruikspatroon.
  4. Ferro Fast komt bij uw bedrijf langs om de stellingen te installeren op de plekken die u wenst.
  5. De bakken worden door Ferro Fast gevuld aangeleverd en door ons in de stellingen geplaatst. Verder komt er een pallet met RFID technologie voor de lege bakken. Ferro Fast krijgt een seintje als er een bak in geplaatst wordt.
  6. Voor het navullen komt een vertrouwde chauffeur langs op afgesproken leverdagen om de volle bakken met juiste codering in de stelling te plaatsen. Ook de lege bakken in de RFID pallet worden dan meegenomen.

Het voordeel ten opzichte van TOP-SYSTEM Plus is dat er nog kortere levertijden zijn. De behoefte voor een bepaald artikel komt namelijk al binnen bij Ferro Fast op het moment dat een lege bak bij de klant in de RFID-box wordt geplaatst. Dit artikel kan dan bij de volgende levering al meteen weer aangevuld worden.

Het verschil met 
TOP-SYSTEM Plus is dus dat bij TOP-SYSTEM RFID artikelen geen vaste bak hebben. Per levering worden de bakken gecodeerd met de juiste artikelcodes en het worden de labels van de lege bakken die terug komen bij Ferro Fast verwijderd zodat de bak voor een nieuw artikel gebruikt kan worden.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Brochure: klik hier

Array Readers 

Software 

RTLS Solutions

Fact Sheet: klik hier

Brochure: klik hier