TOP-SYSTEM Scanner


Het scanner pakket van het TOP-SYSTEM is het meest geschikt voor bedrijven die een lage maar regelmatige omloopsnelheid van bevestigingsmateriaal hebben. Het werkt als volgt:

  1. U geeft ons de artikelen door waarvan u één of meerdere bakjes geleverd wilt hebben.
  2. Bij de eerste levering levert Ferro Fast het bakje met label gevuld aan. Ook ontvangt u van ons een handige scanner om de barcodes te scannen.
  3. U monitort zelf uw voorraad. Op het moment dat een leeg dreigt te raken bestelt u met behulp van een barcode op het label gemakkelijk een navulling.
  4. Ferro Fast levert bij u de navulling waarmee u zelf het bakje kunt aanvullen.
Indien u geen gebruik wilt maken van een bakje, u heeft er zelf al staan of het artikel simpelweg daarvoor niet geschikt is, kan het bakje ook achterwege gelaten worden. Het is ook mogelijk enkel het label met barcode te leveren, deze plaats u dan op een stelling zodat u gemakkelijk en snel uw bestelling kan doen.

U heeft uw voorraad geheel in eigen beheer terwijl u wel gebruik kunt maken van het brede assortiment bevestigingstechniek en kennis van Ferro Fast. Er wordt geleverd in kleine bakjes met een kleine navulling wat zorgt voor lage voorraadkosten. U bepaalt zelf de wijze van bestellen en hoeveel bakken per artikel u neerzet. U kunt ook bepalen of er een centrale locatie komt voor de bakjes of dat het TWO-BIN systeem wordt toegepast per productielijn of werkplek.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!