Uitbreiding assortiment


Special Products

Als uitbreiding op het standaard assortiment bevestigingstechniek bieden wij onder de naam REDCIRCLE de mogelijkheid om uw pakket uit te breiden met special products. Ferro Fast kan dan de complete Supply Chain van deze producten overnemen. U levert de tekening met specificaties en kwaliteitseisen bij ons aan en wij gaan binnen ons netwerk op zoek naar de meest geschikte producent. Ferro Fast verzorgt vervolgens ook het volledige proces van samples tot eerste batch productie tot End of Life. Dit houdt in dat Ferro Fast ervoor zorgt dat u constant kunt produceren zonder dat u enige omkijk heeft naar de voorraad van deze special products. Ferro Fast hecht veel waarde aan kwaliteit en beschikt over een breed netwerk aan gekwalificeerde producenten uit zowel Europa als Azië. Dankzij onze jarenlange ervaring met wereld outsourcement worden er goede relaties onderhouden met producenten en leveranciers overal ter wereld. Hierbij gelden persoonlijke bezoeken en inspecties als een belangrijk kenmerk bij het nakomen van de kwaliteitseisen.


De dienst, REDCIRCLE, supply chain management voor special products, is te combineren met de verschillende logistieke diensten: TOPSYSTEM, projectorders en voorraadorders.

Merkartikelen

Naast het uitbreiden van het assortiment met special products bieden wij ook de mogelijkheid om merkartikelen toe te voegen aan het pakket dat u bij ons afneemt. U laat ons weten met wat voor merk u graag werkt en wij zorgen ervoor dat dit merkartikel op een zo kostenefficiënt mogelijke manier ingekocht en bij u aan de productielijn geleverd wordt. Hieronder vindt u een greep uit de merken die wij kunnen leveren.

Ook de uitbreiding van uw pakket met merkartikelen is te combineren met de verschillende logistieke diensten die Ferrofast aanbiedt:
TOPSYSTEMprojectorders en voorraadorders.