Webshop help


Om uw bevestigingsmaterialen gemakkelijk en snel te bestellen kunt u ook gebruik maken van onze webshop. Binnen de webshop kunt u door verschillende categorieën navigeren tot slechts enkele uitvoeringen van het product wat u zoekt overblijven. Hierna kunt u met behulp van overzichtelijke afbeeldingen binnen één oogopslag zien wat de technische kenmerken van het artikel zijn.


De product norm, het materiaal, de oppervlaktebehandeling en kopvorm is per artikel afgebeeld door middel van een afbeelding. De afbeelding is opgedeeld in vakken, deze vakken samen geven met het kleurensysteem een uitleg over het artikel. Hieronder ziet u een voorbeeld van een product afbeelding met legenda.


 

 

Toelichting artikelselectie

Voorbeeld M-6X20 VPE-200 €7,58 per 100:
M-6X20          = Maatvoering
VPE-200         = Aantal in één verpakking. In dit voorbeeld is één VPE dus 200 stuks
€7,58 per 100 = Prijs per 100 stuks

 

Heeft u het juiste artikel gevonden?

Wanneer u het juiste artikel gevonden heeft kunt u de maatvoering- en verpakking selecteren en vervolgens het artikel in de winkelwagen plaatsen.

Uw account
In de menubalk rechtsboven in ziet u het Mijn Account symbool. Hier ziet u uw eigen persoonlijke omgeving met uw orderhistorie, artikelhistorie en favorieten artikelen. Heeft u nog geen account dan kunt deze gratis aanmaken. Wilt u zich liever niet registreren? Geen probleem, u kunt ook gewoon bestellen zonder account.

Heeft u toch nog vragen? We helpen uw graag verder! Neem contact met ons op.