Uitleg van de webshop


Bestel uw bevestigingsmaterialen makkelijk en snel via onze webshop!

Om uw bevestigingsmaterialen nog makkelijker en sneller te bestellen kunt u gebruik maken van onze webshop. In de webshop kunt u gemakkelijk zoeken naar het artikel dat u nodig heeft en door het overzichtelijke kleurensysteem kunt u binnen één oogopslag zien met welk artikel u te maken heeft en wat de technische kenmerken van het artikel zijn.

Bovenaan de pagina ziet u 3 stappen die u kunt doorlopen om bij het gewenste artikel uit te komen. Weet u bij voorbaat welke norm u zoekt? Dan kunt u stap 1 en 2 overslaan en enkel de norm en materiaal- en oppervlaktebehandeling selecteren. Ook kan er op steekwoorden gezocht worden in alle artikelen.


De product norm, het materiaal, de oppervlaktebehandeling en kopvorm is per artikel afgebeeld door middel van een afbeelding. De afbeelding is opgedeeld in vakken, deze vakken samen geven met het kleuren systeem een uitleg over het artikel. Zo kunt u binnen enkele seconden al zien met welk artikel u te maken heeft en navigeren naar het artikel dat u zoekt. Hieronder ziet u een visuele weergave van de zoek-en filteropties die u kunt gebruiken in de webshop.


 

 

Toelichting artikelselectie

Voorbeeld M-6X20 VPE-200 €7,58 per 100:
M-6X20          = Maatvoering
VPE-200         = Aantal in één verpakking. In dit voorbeeld is 1 VPE dus 200 stuks
€7,58 per 100 = Prijs per 100 stuks

 

Heeft u het juiste artikel gevonden?

Wanneer u het juiste artikel gevonden heeft kunt u de maatvoering- en verpakking selecteren en vervolgens het artikel in de winkelwagen plaatsen.

Uw account
In de menubalk rechtsboven in ziet u het Mijn Account symbool. Hier ziet u uw eigen persoonlijke omgeving met uw orderhistorie, artikelhistorie en favorieten.

Geen webshop account?
Heeft u nog geen account dan kunt u deze aanmaken tijdens het bestelproces. Wilt u zich liever niet registreren? Geen probleem, u kunt ook gewoon bestellen zonder account.